www.svmontalt.cat

L'alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Lluís Bisbal, i el director d´Àrea i Negoci Maresme Nord-Centre de La Caixa,  Xavier Sabater, van signar el passat dilluns, 5 de març, un conveni de col·laboració per a la implantació del projecte “La segregació de residus comercials i domèstics com a millora de la gestió, minimització i valorització dels residus municipals de Sant Vicenç de Montalt”, elaborat per la tècnica de Medi Ambient de l'Ajuntament.


Els 48.000€ que aportarà La Caixa suposaran un nou recolzament al nou servei de Recollida Selectiva de Residus, que es va implantar a finals del passat 2006.


I seguim amb temes medi ambientals, ja que el passat dimarts, 6 de març, la diputada de l´Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Núria Buenaventura, va mantenir, a la Sala de Sessions de la Casa de la Vila, una trobada amb l´alcalde de Sant Vicenç, Lluís Bisbal, i diversos representants polítics i tècnics de l´Ajuntament. La reunió va servir per presentar a la diputada el Sistema d´Informació Energètica (SIE) dels equipaments municipals i quadres d´enllumenat públic, que ha implantat l´Ajuntament per controlar la despesa energètica, corregir desviacions i planificar l´execució de mesures d´estalvi, d´eficiència energètica i d´aplicació d´energies renovables.

Per part de l´Ajuntament, també van assistir a la trobada els regidors d´Urbanisme, Miquel Àngel Pigem; Medi Ambient, Francesc Baselga; i el tresorer, Vicenç Colomé. Una part de la presentació va anar a càrrec d´un representant de l´empresa Gasó Gestió Local , SL, adjudicatària del projecte.

Publicat el 14.03.2007