Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La platja de Sant Vicenç estrena una àrea adaptada per a persones amb mobilitat reduïda
La zona habilitada compta amb serveis específics que permeten als usuaris gaudir del bany

Platja accessibleL’Ajuntament de Sant Vicenç ha estrenat aquest estiu una zona adaptada per a persones amb mobilitat reduïda a la platja del municipi. En concret, la zona amb serveis específics està ubicada a l’alçada de la caseta del servei de socorrisme i salvament.

L’objectiu d’aquesta actuació no és altre que facilitar a les persones amb limitacions de mobilitat portar a terme activitats d’oci i de relació social a la platja. Entre les millores que s’han fet hi ha places d’estacionament reservat a peu de platja per a persones amb discapacitats i passarel·les de circulació, adaptades per a cadires de rodes, que connecten l’aparcament amb els serveis i el mar. Aquest tram de platja també compta amb dutxa i bany adaptats, zona d’ombra i servei de bany assistit amb cadira amfíbia amb suport de socorristes per a entrar i sortir de l’aigua.

Platja accessible     Platja accessible

L’Ajuntament ha realitzat una inversió total que supera els  6.000 euros i els treballs d’instal·lació d’elements i de condicionament de l’espai han anat a càrrec de l’empresa Litoralia i de la Brigada Municipal de Serveis.

Platja accessibleL’alcalde ha manifestat que ‘aquesta actuació es fa per continuar dotant de nous serveis a la platja del municipi per continuar potenciant el turisme inclusiu’. Miquel Àngel Martínez i Camarasa també ha afirmat que 'amb aquesta àrea de platja adaptada es millora l’oferta turística de Dant Vicenç de Montalt'.  

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^