www.svmontalt.cat
La zona habilitada compta amb serveis específics que permeten als usuaris gaudir del bany

Platja accessibleL’Ajuntament de Sant Vicenç ha estrenat aquest estiu una zona adaptada per a persones amb mobilitat reduïda a la platja del municipi. En concret, la zona amb serveis específics està ubicada a l’alçada de la caseta del servei de socorrisme i salvament.

L’objectiu d’aquesta actuació no és altre que facilitar a les persones amb limitacions de mobilitat portar a terme activitats d’oci i de relació social a la platja. Entre les millores que s’han fet hi ha places d’estacionament reservat a peu de platja per a persones amb discapacitats i passarel·les de circulació, adaptades per a cadires de rodes, que connecten l’aparcament amb els serveis i el mar. Aquest tram de platja també compta amb dutxa i bany adaptats, zona d’ombra i servei de bany assistit amb cadira amfíbia amb suport de socorristes per a entrar i sortir de l’aigua.

Platja accessible     Platja accessible

L’Ajuntament ha realitzat una inversió total que supera els  6.000 euros i els treballs d’instal·lació d’elements i de condicionament de l’espai han anat a càrrec de l’empresa Litoralia i de la Brigada Municipal de Serveis.

Platja accessibleL’alcalde ha manifestat que ‘aquesta actuació es fa per continuar dotant de nous serveis a la platja del municipi per continuar potenciant el turisme inclusiu’. Miquel Àngel Martínez i Camarasa també ha afirmat que 'amb aquesta àrea de platja adaptada es millora l’oferta turística de Dant Vicenç de Montalt'.  

Publicat el 10.07.2017