X
Abonaments piscina 2018
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En marxa una campanya de control de velocitat de la Policia Local
La campanya pretén millorar la seguretat viària i reduir l'accidentalitat

Controls policialsDes del dilluns dia 3 i fins al proper 23 de juliol el cos local de seguretat desplegarà una campanya amb radar per controlar la velocitat dels vehicles en les vies urbanes.

Els controls s'aniran fent en diferents punts del nostre poble, tan dins del cas urbà com també en les principals carreteres que passen pel nostre municipi, excepte a la N-II. A més, alerten que els controls es faran de forma aleatòria en diferents franges horàries, zones, vies i dies.

La Policia Local de Sant Vicenç de Montalt no disposa de radar propi i el sol·licita al Servei Català de Trànsit, que el cedeix puntualment a les policies més petites per tal de fer campanyes periòdiques de control de velocitat, com la que s'ha dissenyat al nostre municipi i que s'allargarà tres setmanes.

Entre els objectius de la campanya estan reduir els accidents i la gravetat de les lesions provocades per excés de velocitat, aconseguir una major fluïdesa del tràfic, incrementant així la seguretat de tots els usuaris de les vies, i conscienciar als conductors sobre la necessitat de respectar els límits de velocitat marcats per la normativa, sobretot en els nuclis urbans.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^