X
Abonaments piscina 2018
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Servei Local d'Ocupació va atendre més d'un centenar de persones entre els mesos de gener i juny

Servei Local d'OcupacióEl Servei Local d’Ocupació de Sant Vicenç de Montalt (SLO) és un servei gratuït que ofereix la Regidoria de Promoció Econòmica per la intermediació de persones que busquen feina i empreses que necessiten personal, l’assessorament per a la recerca de treball, i pel desenvolupament de tècniques i habilitats personals vinculades al món laboral.

Tot i que un nombre molt important de les persones, empreses locals i emprenedors/es usuàries del servei utilitza el web municipal per fer moltes de les gestions i consultes, entre els mesos de gener i juny el Servei Local d’Ocupació va atendre un total de 138 usuaris. Tanmateix, les visites a l’espai dels serveis de Promoció Econòmica de svmontalt.cat, inclòs el SOL, sumen més de 1.200 visites úniques.

En aquests cinc mesos el SLO ha formalitzat una quinzena de contractacions generades pels programes de foment de l’ocupació, i 24 usuaris han trobat feina a través de la xarxa Xaloc. A més, ha gestionat fins a 16 ofertes laborals d’empreses locals i s’han derivat a cursos de formació per a l’ocupació 21 persones.

Actualment, el servei té registrats un total de 353 usuaris i 110 empreses locals i emprenedors/es. Entre els mesos de gener i juny, 35 persones s’han donat d’alta del SLO com a demandants de feina.

Tant les persones que busquen feina com les empreses que busquen persones candidates a un lloc de treball poden accedir a més de 10.0000 ofertes laborals a l’any o trobar candidats de forma gratuïta a través de la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació de la Diputació de Barcelona www.diba.cat/slo.

Mes informació i cita prèvia  trucant al 93 791 47 18 o mitjançant correu electrònic a promocioeconomica@svmontalt.cat

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^