X
Jutjat de Pau tancat
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i el Servei Català de Trànsit signen un conveni per a la redacció del Pla local de seguretat viària del municipi

Signatura conveni SCTL’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i la directora del Servei Català de Trànsit (SCT), Eugenia Doménech, van signar el passat 20 de juliol un conveni per a la redacció d’un Pla local de seguretat viària (PLSV) del municipi. A l’acte de signatura, també hi van assistir la responsable de Gestió i Planificació de Seguretat Viària de l’SCT, Anna Pintó, i el cap de la policia local de Sant Vicenç de Montalt, Josep Bellonch.

Amb la signatura d’aquest conveni s’elaborarà conjuntament el Pla local de seguretat viària de Sant Vicenç de Montalt per reforçar la prevenció de sinistres viaris i millorar la mobilitat a la localitat, amb l’aplicació de mesures concretes per part de l'Ajuntament. Enguany, el consistori santvicentí també ha signat el conveni marc de col·laboració en matèria de seguretat viària i l’annex relatiu a la cessió d’etilòmetres. A més, Sant Vicenç disposa d’acords amb el Servei Català de Transit de cessió de cinemòmetres (any 2001), de parcs infantils de ciclomotors (any 2003) i de bicicletes (any 2006).

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^