X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament de Sant Vicenç celebra el Dia Internacional de la Joventut
La Diada Jove '17 tindrà lloc el 12 d'agost a l'aparcament públic del camí del Padró


L'Àrea de Joventut ha programat una matinal d’atraccions i inflables d’aigua i una Festa Holi per a commemorar la jornada, que es du a terme el 12 d'agost.

Festa HoliL'Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt commemorà el Dia de la Joventut, que se celebra el 12 d'agost, a través de diferents activitats organitzades per l’Espai Jove ‘El Cau’.

La Diada Jove tindrà ’17 tindrà lloc a l’aparcament públic del camí del Padró, situat a tocar del Parc del Germans Gabrielistes, i s’inclou en el programa d’actes organitzats amb motiu de la Festa Major d’Estiu.

La jornada arrencarà a les 10.30h amb una matinal d’atraccions, inflables i activitats d’aigua i jocs bojos per a petits i grans, que s’allargarà fins a les 13.30h. No us deixeu el banyador i les xancletes a casa!

I a la tarda, al punt de les 5 es donarà el tret de sortida a la Festa Holi, una batalla de diversió, pols de colors, aigua i música, a càrrec dels Dj's David Loop i Dj Hochi. Fins a les 10 de la nit hi haurà animació, jocs, sorpreses i molta, molta pols de colors! Per fer l’espectacle més espectacular i màgic, veniu vestits amb roba blanca i vella.

Les activitats són gratuïtes i estan organitzades per la Regidoria de Joventut, Grup Feeling i Trempats.

Diada Jove 2017

Diada Jove 2017

Fitxer: DIADA_JOVE_2017.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 142.04 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.08.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^