Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Diumenge arriba el correfoc!
El 13 d'agost, a les 22h, teniu una cita a la plaça del Poble


L'Ajuntament recomana als participants portar roba de cotó, màniga llarga i protegir-se el cap.

CorrefocA l’equador de la Festa Major d’Estiu, arriba el correfoc, una de les activitats que desperta més interès entre els santvicentins i les santvicentines. Aquest proper diumenge 13 d’agost, a partir de les 22h, el podrem gaudir novament. Enguany hi participa la Colla de Diables de Caldes d'Estrac, i d’altres convidades com les de Ripoll i Canet.

La plaça del Poble serà el punt de partida de la cercavila. A partir d’aquí, els participants passaran pels carrers Sant Antoni, plaça de l'Església, Josep Brunet, riera del Gorg i finalitzaran el recorregut a les portes del Centre Cívic El Gorg.

Un cop acabat el correfoc i per treure'ns la calor, la comitiva es dirigirà cap a la Piscina Municipal,  on podrem fer un bany de nit sota la llum dels estels, amenitzat pel DJ Straw&Berry - Domènec Canal.
Bany de nitL’Ajuntament recomana a totes les persones seguidores del correfoc que vagin amb roba de cotó, amb mànigues i pantalons llargs, un barret de roba i sabates esportives de pell que agafin fort els peus. I a totes les persones que viuen per on passa el correfoc, que protegeixin els vidres, que tanquin totes les portes i finestres, que recullin la roba estesa i que pleguin els tendals. A més, recomana als veïns que treguin qualsevol obstacle que pugui destorbar el recorregut de l’activitat, així com retirar els vehicles de la zona per on passarà el correfoc.

Tanmateix, des del consistori també es recorda el perill de tirar aigua als participants, ja que podria mullar-se la pólvora i explotar o sortir disparada en una direcció inesperada. En cas d’incendi, es recomana tirar-se a terra i rodolar fins que s’apaguin les flames. En cap cas s’ha de córrer.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.08.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^