www.svmontalt.cat
Dilluns 14 d'agost, a les 11 de la nit, a la platja de Sant Vicenç de Montalt


Durant el Concert Jove s’impulsarà una campanya de reducció de riscos en el consum d’alcohol i d'altres drogues.

Concert platja 2017La Festa Major d'Estiu de Sant Vicenç de Montalt, portarà al municipi les actuacions musicals de Cesk Freixas, Animal i Dj Pol Blanco, en el marc del Concert Jove que tindrà lloc el 14 d’agost, a partir de les 11 de la nit, a la platja, en concret, a la zona de La Caleta.

Aquesta cita musical comptarà amb un cartell format pel cantautor Cesk Freixas, una de les veus més noves i interessants del panorama musical català, que recupera la cançó de protesta amb unes lletres reivindicatives; el grup Animal que amb una particular combinació de melodies pop amb ritmes de reggae i soul, està arrasant amb una música plena d'energia i bon rotllo, alegria en estat pur que no deixa indiferent a ningú; i baixant el teló de la nit més jove, tindrem al Dj Pol Blanco amb els ritmes més actuals i trepidants.

En el recinte del concert, l’Ajuntament instal·larà una carpa informativa, on un equip format per un grup de joves voluntaris del municipi i una educadora social informaran als assistents sobre els riscos associats als consum de drogues, com l’alcohol o el cànnabis. Els voluntaris, que prèviament hauran rebut formació específica, portaran una samarreta que els identificarà com a ‘agents de salut’.

Aquesta campanya de reducció de riscos en el consum d’alcohol i d'altres drogues és una de les actuacions incloses en el Pla Local de Prevenció de Drogodependències, un projecte transversal que compta amb la participació de tots els professionals i col·lectius que treballen amb joves al municipi.


Concert platja 2017

Concert platja 2017

Fitxer: concert_platja_2017.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 145,27 kB

Publicat el 07.08.2017