www.svmontalt.cat
De les cinc de la tarda fins a dos quarts de deu del vespre, al parc de Can Boada

Fira Festa 2017     Fira Festa 2017

El comerç i la restauració del municipi tenen una de les cites més importants de l'estiu el 2 de setembre a la nova edició de la Fira-Festa. Se celebrarà al parc de Can Boada, des de les cinc de la tarda fins a dos quarts de deu del vespre, i hi haurà expositors d’alimentació, artesania, moda, complements i plantes, a més d’activitats complementàries com ara una desfilada de moda, música en viu, sardinada popular, a càrrec dels 'Golafres', tallers infantils, inflables, tast de begudes i mostra de gastronomia local.

Estora personalitzadaDe manera prèvia, els establiments comercials santvicentins que s'han sumat a la campanya dels 'Xurripunts', han estat entregant un val als clients per cada compra o consumició, que durant la Fira-Festa es podran bescanviar per una estora personalitzada amb el logotip del municipi. Recordem que per obtenir l'obsequi cal haver reunit 10 vals de 10 establiments diferents, juntament amb els respectius tiquets de compra.

Tant la campanya dels 'Xurripunts' com la Fira-Festa estan impulsades per la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt amb l’objectiu de promocionar el comerç local i de proximitat i compten amb el suport de la Diputació de Barcelona.Fira Festa 2017

Fira Festa 2017

Fitxer: FIRA_FESTA_2017.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 330,88 kB

Publicat el 09.08.2017