Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament sanciona, gràcies a càmeres de videovigilància, els infractors de trànsit

Càmeres videovigilànciaLa videovigilància, com a mesura eficaç per enxampar els infractors de trànsit, està donant els seus fruïts a Sant Vicenç de Montalt. Les càmeres de seguretat de control de trànsit instal·lades en les principals vies i en els accessos d'entrada i sortida del municipi enregistren de manera continuada. A partir de la gravació de la matrícula dels vehicles infractors, la Policia Local pot actuar i emetre la sanció corresponent.

De fet, en els darrers dies, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt  ha obert 15 expedients sancionadors, gràcies a les imatges gravades per la càmera instal·la a la rotonda del Sot del Camp, un lloc on és una pràctica bastant habitual que els vehicles hi circulin en diagonal, creuant la rotonda com si, pràcticament, no existís, amb el risc que això comporta per a d'altres vehicles.

L'alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, ha explicat que les càmeres de videovigilància són una bona eina per contribuir a la millora de la seguretat i ha recordat que aquesta mesura és una aposta del govern municipal per fer de Sant Vicenç un poble segur en tots els àmbits.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.08.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^