Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botˇ que mostra/amaga men˙ superior
 
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NotÝcies - Actualitat
L'Ajuntament sanciona, grÓcies a cÓmeres de videovigilÓncia, els infractors de trÓnsit

CÓmeres videovigilÓnciaLa videovigilÓncia, com a mesura eficaš per enxampar els infractors de trÓnsit, estÓ donant els seus fru´ts a Sant Vicenš de Montalt. Les cÓmeres de seguretat de control de trÓnsit instalĚlades en les principals vies i en els accessos d'entrada i sortida del municipi enregistren de manera continuada. A partir de la gravaciˇ de la matrÝcula dels vehicles infractors, la Policia Local pot actuar i emetre la sanciˇ corresponent.

De fet, en els darrers dies, l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt  ha obert 15 expedients sancionadors, grÓcies a les imatges gravades per la cÓmera instalĚla a la rotonda del Sot del Camp, un lloc on Ús una prÓctica bastant habitual que els vehicles hi circulin en diagonal, creuant la rotonda com si, prÓcticament, no existÝs, amb el risc que aix˛ comporta per a d'altres vehicles.

L'alcalde, Miquel └ngel MartÝnez i Camarasa, ha explicat que les cÓmeres de videovigilÓncia sˇn una bona eina per contribuir a la millora de la seguretat i ha recordat que aquesta mesura Ús una aposta del govern municipal per fer de Sant Vicenš un poble segur en tots els Ómbits.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.08.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenš de Montalt
^