www.svmontalt.cat
Les inscripcions s'han de fer a través del web municipal


S'amplia el límit d'edat per accedir al transport fins als 22 anys i també s'obre als joves no empadronats al municipi sempre que quedin places disponibles.

Bus NitLa prova pilot del Bus Nit que posava en marxa l’Ajuntament el passat 5 de maig ha resultat tot un èxit, tant per part dels joves usuaris com també de les seves famílies.

L’alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, explica que ‘la valoració és doblement positiva. Primer perquè la resposta del jovent ha estat excel·lent, i segon però igual d’important, perquè no hem tingut cap incidència en el servei’. Per la seva banda, la regidora de Joventut, Gemma Duran, destaca que ‘l'objectiu prioritari d'aquest servei és minimitzar el risc d'accidents de trànsit dels joves santvicentins durant el seu temps d'oci’.

A conseqüència del bon resultat, l’Ajuntament ja ha posat fil a l’agulla per a oferir aquest servei a partir del proper 8 de setembre i fins al 29 de desembre amb dos novetats importants que donen resposta a les inquietuds plantejades per les famílies. D’una banda, s’amplia el límit d’edat per poder accedir al Bus Nit fins als 22 anys i, d’una altra banda, el servei s’obre també als joves no empadronats al municipi, sempre que quedin places disponibles.

El transport s'oferirà amb un autobús de 32 places que estarà cardioprotegit amb un Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) i amb servei d'acompanyament a través d'un monitor titulat TES (Tècnic en Emergències Sanitàries).

Bus NitLa inscripció prèvia és imprescindible i es fa de la mateixa manera que durant la prova pilot, a través d'un formulari que trobareu al web municipal. En aquest heu d'emplenar els camps marcats i després d'enviar el formulari rebreu una confirmació de la vostra reserva. En el supòsit que no pugueu agafar el bus per qualsevol motiu, es prega ho comuniqueu prèviament per tal d'atorgar la vostra plaça a una altra persona.

El Bus Nit sortirà cada divendres des del Centre Cívic El Gorg a les 23h i farà una parada a les 23.15h al passeig dels Pins, abans de desplaçar-se fins la zona d'oci de Mataró. L'hora de tornada serà a les 5h de la matinada de dissabte des del mateix punt d'arribada i fins al de recollida.

Els joves interessats en fer ús d'aquest servei podran reservar plaça emplenant el formulari que disponible al web municipal. Recordar que per tal d'accedir al Bus Nit, els menors d’edat han de presentar l'AUTORITZACIÓ del pare/mare/tutor/a degudament emplenada i signada a l'Espai Jove El Cau.

Podeu consultar el protocol de funcionament del Bus Nit en aquest document:


Protocol Bus Nit

Protocol Bus Nit

Fitxer: PROTOCOL_BUS_NIT__2_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 916,21 kB

Publicat el 10.08.2017