Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Dissabte 7 d'octubre a la tarda, 'Dia sense cotxes' al passeig marítim
Sant Vicenç se suma als actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura


La Setmana proposa una mobilitat sostenible basada en els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric.

Setmana Mobilitat Sostenible i SeguraDel 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sant Vicenç de Montalt s'adhereix a la proposta de la Generalitat de Catalunya organitzant l’activitat 'Dia sense cotxes' al passeig marítim el proper dissabte 7 d'octubre.

Entre les 5 de la tarda i 2/4 de nou del vespre, pel passeig Marquès de Casa Riera (passeig marítim), els vehicles només hi podran circular en direcció Girona i el carril en direcció Barcelona quedarà reservat exclusivament a vianants, ciclistes i transport públic.

Serà una proposta pensada per a gaudir en família, ja que hi haurà un servei gratuït de bicicletes (a l'alçada dels apartaments Clipper), es podrà passejar, anar amb bici, patins o patinets i, a més, es distribuiran obsequis i materials amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de mobilitzar-nos per un aire més net.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura se celebra a tota Catalunya per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com per visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, la Setmana del 2017 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire que respirem.

Trobareu més informació sobre la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017 en aquest ENLLAÇ.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.08.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^