www.svmontalt.cat
Si voleu col·laborar en l'organització de l'esdeveniment, heu de contactar amb l'OAC

VoluntarisEl dissabte  7 d'octubre se celebrarà al passeig de Marquès de Casa Riera l’activitat 'Dia sense cotxes' amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Entre les 5 de la tarda i 2/4 de nou del vespre, al passeig Marquès de Casa Riera (passeig marítim) hi haurà un servei gratuït de bicicletes per a nenes i adults, es podrà passejar, anar amb bici, patins o patinets i, a més, es distribuiran obsequis i materials amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de mobilitzar-nos per un aire més net.

En aquest sentit, caldrà restringir la circulació de vehicles pel passeig, de manera que només s’hi podrà circular en direcció Girona i el carril en direcció Barcelona quedarà reservat exclusivament a vianants, ciclistes i transport públic.  

Per aquest motiu, l’Ajuntament fa una crida dirigida a totes aquelles persones que vulguin col·laborar com a voluntaris en l’organització de l’esdeveniment.

Qui hi vulgui col·laborar s'ha de posar en contacte amb l’Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament trucant al telèfon 93 791 05 11.

Publicat el 11.08.2017