X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Fundació Clarós presenta un recital benèfic de cançó catalana a Sant Vicenç
Concert anul.lat

Concert benèfic Fundació ClarósLa Fundació Clarós amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Vicenç i l’Ajuntament organitzen un concert solidari que tindrà lloc el dissabte 26 d’agost a les 9 del vespre a l’església i que inclourà la participació de Mar Esteve Rodrigo (Mezzo), Vicenç Esteve Madrid (Tenor), i Manel Esteve Madrid (Baríton).

El recital líric oferirà un programa format per peces musicals de cançó catalana, com Rosó, Paraules d’amor, El cant dels ocells, Boig per tu, Amor particular o una selecció de fragments de Cançó d’amor i de guerra.

El concert és una iniciativa per permetre la captació de recursos econòmics per fer possible les accions de la Fundació Clarós a països emergents del tercer món.

L'entrada/donatiu de 15 euros, es pot adquirir a les parròquies de Sant Vicenç i Caldes d'Estrac, o fent un ingrés al compte 2100 0969 37 0200141361.

També hi haurà una fila 0 per a aquelles persones que, tot i no poder assistir al concert, vulguin col·laborar amb la Fundació Clarós.

+ Info: fundacion@fundacionclaros.com 


Recital benèfic Fundació Clarós

Recital benèfic Fundació Clarós

Fitxer: recitl_benefic_Fundacio_Claros.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.64 MB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.08.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^