X
Concert El Último Tributo
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
'El Primer Cafè' torna des de Sant Vicenç
Podeu escoltar 'El primer cafè' de dilluns a divendres, de 8 a 10h


El primer cafè

El Primer Cafè, el programa mancomunat entre les emissores municipals d’Arenys de Mar, Canet de Mar, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt, enceta aquest dimarts 12 de setembre la quarta temporada. Enguany, el programa comença una nova etapa amb un canvi d'emissora capçalera, ja que es realitzarà des de les instal·lacions de Ràdio SantVi, a Sant Vicenç de Montalt, i estarà conduït per Josep Lluís Vidal i Irene Gil.

El primer cafèL’objectiu d'El Primer Cafè és oferir un espai de ràdio de qualitat amb la informació local de les quatre poblacions veïnes. En aquesta nova etapa l’estructura bàsica del programa és similar a la de temporades anteriors. Canvia, però, el contingut d’algunes seccions i també s’estrenen alguns col·laboradors.

El Primer Cafè es continuarà emetent en horari de 8 a 10 del matí, de dilluns a divendres, a través de Ràdio Arenys (91.2 FM); Ràdio Canet (107.6 FM); Ràdio Llavaneres (107.8 FM) i Ràdio SantVi (107.4 FM). També es podrà seguir a través de l’emissió per internet de Ràdio SantVi, Ràdio Arenys i Ràdio Llavaneres (radiollavaneres.cat), així com escoltar el programa sencer a través de la plataforma de ràdio a la carta de Ràdio SantVi (www.radiosantvi.cat).

El projecte va néixer el 2015 quan les emissores d'Arenys de Mar, Canet de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres van engegar la primera temporada des dels estudis de Ràdio Arenys amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local. Durant aquest temps El Primer Cafè ha estat presentat per Elena Viu i Jordi Dotras.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.09.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^