Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Formació gratuïta en comunicació digital pel teixit empresarial local
El taller es farà el 4 d'octubre, de 9.30 a 12.30h, al Centre Cívic El Gorg


Forma't 2017

El taller està impulsat per la Regidoria de Promoció Econòmica en el marc del Forma't 2017.

Taller xarxes socialsActualment la tecnologia ha fet una revolució a la nostra manera de viure i pensar, les xarxes socials s’han convertit en un mecanisme de comunicació massiu de gran impacte a les societats actuals.

Cada dia més les empreses troben a les xarxes socials un poderós aliat per donar a conèixer els seus productes i serveis, rebre i gestionar consultes i fidelitzar la clientela que ja tenen. Per fer-nos una idea de l'abast de les xarxes socials, hem de saber que la plataforma Facebook disposa de més de 1.500 milions de usuaris a tot el món, Twitter té més de 300 milions de fidels i Linkedin compta ja amb més de 8 milions d’usuaris l’estat espanyol.

És per això que la Regidoria de Promoció Econòmica ha programat el taller ‘Gestionar eficaçment la teva empresa a la xarxa’ que es durà a terme el proper 4 d’octubre, de 9.30 a 12.30h, al Centre Cívic El Gorg. Amb aquesta acció formativa gratuïta es pretén donar eines i estratègies perquè els participants puguin gestionar amb èxit la imatge de la seva empresa, producte o servei a les xarxes socials.

Us hi podeu inscriure  en aquest formulari

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.09.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^