www.svmontalt.cat
El taller es farÓ el 4 d'octubre, de 9.30 a 12.30h, al Centre CÝvic El Gorg


Forma't 2017

El taller estÓ impulsat per la Regidoria de Promociˇ Econ˛mica en el marc del Forma't 2017.

Taller xarxes socialsActualment la tecnologia ha fet una revoluciˇ a la nostra manera de viure i pensar, les xarxes socials s’han convertit en un mecanisme de comunicaciˇ massiu de gran impacte a les societats actuals.

Cada dia mÚs les empreses troben a les xarxes socials un poderˇs aliat per donar a conŔixer els seus productes i serveis, rebre i gestionar consultes i fidelitzar la clientela que ja tenen. Per fer-nos una idea de l'abast de les xarxes socials, hem de saber que la plataforma Facebook disposa de mÚs de 1.500 milions de usuaris a tot el mˇn, Twitter tÚ mÚs de 300 milions de fidels i Linkedin compta ja amb mÚs de 8 milions d’usuaris l’estat espanyol.

╔s per aix˛ que la Regidoria de Promociˇ Econ˛mica ha programat el taller ‘Gestionar eficašment la teva empresa a la xarxa’ que es durÓ a terme el proper 4 d’octubre, de 9.30 a 12.30h, al Centre CÝvic El Gorg. Amb aquesta acciˇ formativa gratu´ta es pretÚn donar eines i estratŔgies perquŔ els participants puguin gestionar amb Ŕxit la imatge de la seva empresa, producte o servei a les xarxes socials.

Us hi podeu inscriure  en aquest formulari

Publicat el 07.09.2017