Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç se suma a les Jornades Europees del Patrimoni
La jornada estarà dedicada al passeig del Marquès de Casa Riera


Entre les activitats previstes hi ha una conferència i una passejada comentada pel passeig del Marquès de Casa Riera per tal que els participants puguin conèixer la història i l'arquitectura d’aquest indret santvicentí.

Passeig del Marquès de Casa RieraSant Vicenç de Montalt serà un dels 237 municipis catalans que en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni, organitzaran actes amb l'objectiu de promocionar el patrimoni com a element comú que ens identifica a tots els europeus.

Al nostre municipi, l'Ajuntament de  Sant Vicenç de Montalt en col·laboració amb l'Arxiu Comarcal del Maresme, ha previst per al dissabte 23 de setembre diverses activitats gratuïtes i obertes a tothom, que permetran apropar el patrimoni històric, cultural i arquitectònic, vinculat al passeig del Marquès de Casa Riera al ciutadà

Per aquest motiu, s’ha organitzat la conferència 'El passeig del Marqués de Casa Riera, arquitectura i societat', a càrrec de l'arquitecte Lluís Grau, que tindrà lloc al Centre Cívic El Gorg a partir de les 11 del matí, on també es farà la presentació de la mostra documental elaborada amb documentació conservada a l'Arxiu Comarcal del Maresme del fons municipal de Sant Vicenç de Montalt, concretament es donaran a conèixer expedients relatius a la urbanització del passeig, i que es podrà visitar a partir del proper dilluns dia 25 i durant tot el mes d'octubre a la Biblioteca Municipal La Muntala; i en acabat, es farà una ruta guiada pel passeig.

Les inscripcions per participar en la jornada són obertes a la Biblioteca Municipal La Muntala.


Jornades Europees del Patrimoni


Jornades Europees del PatrimoniEl Consell d'Europa va crear aquestes jornades l'any 1991 i, des d'aleshores, cada cop són més els països europeus que organitzen activitats. Catalunya s'hi va adherir des de la primera edició.

La iniciativa l'organitza el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i compta amb el suport de l'Associació Catalana de Municipis, la Federació de Municipis de Catalunya i l'Institut Ramon Muntaner.

En aquesta edició, que es portarà a terme del 6 al 8 d'octubre, 237 municipis d'arreu del territori mostraran el millor del seu patrimoni a través d'activitats gratuïtes de tota mena com visites guiades, conferències, tallers, rutes a peu i en bicicleta, concursos de fotografia, exposicions ... Una bona forma d'apropar-se a la riquesa del patrimoni del nostre país i descobrir llocs històrics, arquitectura monumental, jardins, arqueologia, patrimoni industrial o museus, entre moltes altres possibilitats.Jornades Europees del Patrimoni

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.09.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^