www.svmontalt.cat

Habilitats directivesEl cicle pel foment de l'ocupaciˇ i la formaciˇ Forma't  2017 torna aquest mes de setembre i ofereix una proposta interessant que anirÓ a cÓrrec de Jordi Coll, director de Corp Albalate.

Es tracta d'un curs on-line (50h) que porta per tÝtol: 'Desenvolupament personal i habilitats directives'. La formaciˇ va adrešada a;

  • Persones en procÚs de recerca de feina que tingui com a objectiu ocupar cÓrrecs intermedis,  de cap d'equip o gerŔncia.
  • Persones en actiu que ocupin aquests tipus de cÓrrecs.

La sessiˇ informativa que servirÓ per presentar el curs tindrÓ lloc el 19 de setembre a les 10 del matÝ, a l'Espai Cultural La Fabriqueta (CamÝ Ral s/n- Caldes d┤Estrac).

El curs tÚ una durada de 4 setmanes i les sessions de coaching es duran a terme amb periodicitat setmanal i amb un calendari adaptat a cada participant. Us hi podeu inscriure emplenant aquest FORMULARI 

L'objectiu del curs Ús aconseguir que mitjanšant un procÚs de coaching tutelat, els participants aprenguin a transferir els coneixements i reflexions al seu dia a dia personal i professional per tal que puguin desenvolupar i millorar les habilitats directives i l'autogestiˇ emocional.


format 2017

Publicat el 09.09.2017