Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Més d'un miler d'alumnes tornen a l'escola a Sant Vicenç


Inici curs 2017-2018

L'alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, ha visitat aquest matí les escoles Sant Jordi i Sot del Camp per comprovar personalment que el nou curs ha arrencat sense incidències i desitjar un bon inici de curs a mestres i alumnes. És previst que el proper dijous també visiti l’Institut Esteve Albert i l’Escola Bressol Municipal Els Garrofers.

Inici curs 2017-2018Aquest matí, 538 alumnes han començat el curs escolar 2017-2018 a les dues escoles de Sant Vicenç de Montalt. A aquesta xifra cal sumar-hi els 59 infants que es van incorporar a les aules de l’escola bressol a principis de setembre i els 512 joves que es retrobaran amb la rutina de matinar per afrontar un nou curs a l’institut. En total, sumen 1.109 alumnes, una xifra lleugerament superior a la del curs passat (trenta-vuit més), tot i que pel perfil demogràfic del municipi hi ha canvis fins al darrer moment i, de fet, al llarg de tot el curs.

A l'Escola Sant Jordi el curs comença amb 218 alumnes d'infantil i primària, 7 menys que a l'inici del curs anterior. L'Escola Sot del Camp arrenca amb 320 alumnes, 9 menys que el curs passat. L'Institut Esteve Albert ha començarà les classes amb 510 alumnes matriculats a ESO i Batxillerat, 50 més que el curs anterior. Pel que fa al primer cicle d'educació infantil, la llar d'infants municipal Els Garrofers ha iniciat el curs amb 59 infants, 2 alumnes més que el curs passat.

Inici curs 2017-2018     Inici curs 2017-2018


L'oferta educativa al municipi es complementa amb l'Escola Municipal de Música L'Oriola que comença l'activitat amb 52 alumnes matriculats, tot i que manté la matrícula viva per tal que tothom que ho vulgui –adults i infants-  pugui inscriure’s durant tot el curs, sempre que hi hagi places disponibles.


Inici curs 2017-2018     Inici curs 2017-2018


Obres de millora i manteniment als centres

Porxo escola Sot del CampL’estiu s’ha aprofitat, com és habitual, per fer millores, reparacions i manteniments als centres educatius per part de l’Ajuntament. Els treballs més destacats s’han fet a les escoles Sant Jordi i Sot del camp on a les respectives entrades s’hi han instal·lat uns porxos-marquesines perquè els alumnes i les famílies puguin aixoplugar-se en cas de temps advers. També s’ha pintat l’edifici d’Educació Infantil de l’escola Sot del Camp i s’han solucionat diferents desperfectes menors i s’han realitzat treballs de manteniment de fusteria, lampisteria i d’adequació dels patis i sorrals als diferents centres.

Aquest curs també es continuarà treballant en el projecte de camins escolars mitjançant la senyalització de rutes segures d'accés als centres escolars perquè els nens i nenes puguin anar sols a l'escola, ja sigui a peu o en bicicleta, fomentant així una activitat física diària i potencia la seva autonomia personal.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.09.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^