X
Concert El Último Tributo
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Oriola manté la matrícula viva i impulsa les corals infantils

Corals infantilsAquest curs 2017-2018, l'Escola Municipal de Música L'Oriola comença l'activitat amb més d'una cinquantena d'alumnes matriculats, tot i que manté la matrícula viva per tal que tothom que ho vulgui -adults i infants-  pugui inscriure's durant tot el curs.

Des de  L'Oriola també es continua potenciant la música com a activitat extraescolar per als infants, impulsant les corals infantils. Els nens i nenes de P4 i P5 dels centres Sant Jordi i Sot del Camp gaudiran de la possibilitat de  formar part d'un cor infantil i podran aprendre música, moviment i creativitat com a activitat extraescolar.

Les activitats es realitzaran als respectius centres. Així, la Coraleta de l'Escola Sant Jordi farà les classes els divendres al migdia, mentre que la del Sot del Camp es faran els dijous, de 16.45 a 17.45h.  El preu de l´activitat és de 19 euros mensuals per als alumnes empadronats al municipi i de 22 euros per als no empadronats.

La coral de petits participarà en les activitats de l´escola de música, com concerts i audicions, i el seu objectiu és que els més menuts, a més d'aprendre un repertori de cançons, gaudeixin cantant en grup.

Tant les matriculacions a l'Escola Municipal de Música com les inscripcions a les activitats extraescolars es poden fer a L'Oriola (C/Escoles, 10) els dilluns, de 16 a 18h, i els dimarts i dijous de 16 a 20h. Tanmateix, en els cas de les coraletes infantils, també us podeu adreçar a la consergeria del Centre Cívic El Gorg, de dilluns a divendres, de 10 a 13h, per fer les inscripcions.

Per a més informació, podeu contactar amb L'Oriola a través del correu electrònic oriola@svmontalt.cat o bé per telèfon al 93 791 34 72.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.09.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^