X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La bellesa paisatgística de Sant Vicenç, un bé preuat que cal preservar
L´objectiu és que el Catàleg de protecció de béns i paisatges esdevingui una eina per a  salvaguardar amb garanties aquells elements que formen part del patrimoni col·lectiu de tots els santvicentins.

CLIQUEU AQUÍ  per consultar la Memòria i Normativa del Catàleg.

Des del passat mes de març, la Regidoria d´Urbanisme ja disposa del Catàleg de protecció de béns i paisatges de Sant Vicenç de Montalt, que inclou  una descripció dels béns objecte de protecció, incloent-hi edificis d´interés, béns culturals, paisatges i monuments. Aquest Catàleg, que formarà part de la documentació del POUM, renova l´interès de l´Ajuntament per aconseguir la protecció necessària, que garanteixi la supervivència futura dels elements d´interès mediambiental i històric-cultural de la vila i n´eviti la seva desaparició.

PortesPlànol de Sant Vicenç

El regidor d´Urbanisme, Miquel Àngel Pigem, ja ha fet arribar còpies del Catàleg a tots els regidors de la Corporació, i també ha mantingut trobades amb representants de diverses associacions de la vila per donar-los a conèixer el contingut del Catàleg, que ha estat elaborat per l´arquitecte, Josep Lluís Campoy , i la geògrafa, Assumpta Bobo, amb la col·laboració de Josep March.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.04.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^