Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El sí guanya a Sant Vicenç amb el 92% dels vots
La participació s'ha situat en el 59,98% al municipi


L’Ajuntament de Sant Vicenç convoca la població aquest migdia a les 12.00 hores davant l'Ajuntament com a mostra de rebuig i denúncia a la violència que es va viure ahir en el decurs de la jornada electoral.


Jornada 1-OAls col·legis electorals de Sant Vicenç de Montalt s’han comptabilitzat un total de 2.594 vots de persones censades a la nostra vila i també de ciutadans als que no ha estat possible votar en el col·legi electoral que tenien assignat en poblacions veïnes. El sistema de gestió del cens ha permès que aquestes persones poguessin votar amb les mateixes garanties.

Del total de 2.594 vots comptabilitzats, a la pregunta 'Voleu que Catalunya sigui un estat independent en forma de república?' 2.388 han respost Sí, 144 han respost No, 49 han votat en blanc i 13 han emès un vot nul. El 92% dels votants ha optat pel Sí. La participació al municipi s'ha situat en el 59,58% sobre un cens total de 5.325 electors.

La jornada es va desenvolupar sense incidències destacades, tot i que els problemes tecnològics per poder votar van persistir al llarg de tot el procés electoral. A les portes dels col·legis de Sant Vicenç, s'hi va veure gent al llarg de tot el dia.


L’Ajuntament de Sant Vicenç se solidaritza amb les víctimes de la repressió policial i rebutja l'atemptat contra la llibertat d'un país que de forma pacífica només reclama poder decidir el seu futur i se suma a la convocatòria de l'Associació Catalana de Municipis i l'Associació de Municipis per la Independència i convoca la població aquest migdia a les 12.00 hores davant l'Ajuntament com a mostra de rebuig i denúncia a la violència que es va viure ahir en el decurs de la jornada electoral.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^