Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Comença el rodatge de la pel·lícula 'Gente que viene y bah' a Sant Vicenç de Montalt
La cinta està protagonitzada per Clara Lago, Carmen Maura i Alexandra Jiménez


Sant Vicenç es convertirà en un plató de cinema per donar vida a una comèdia romàntica inspirada en la novel·la ‘Gente que viene y ¡Bah!’ de Laura Norton.

Rodatge pel·lículaL’equip de la pel·lícula ‘Gente que viene y bah’, dirigida per Patricia Font, guanyadora d'un premi Goya pel curtmetratge ‘Cafè per emportar’ i directora de sèries com ‘Polseres vermelles’ i ‘Cites’, ja ha aterrat a Sant Vicenç per rodar els dies 10, 18, 19 i 26 d’octubre. La cinta està protagonitzada per Clara Lago, a la qual acompanyen Carmen Maura i Alexandra Jiménez, i és previst que s’estreni en cinemes el 22 de juny de 2018.

A Sant Vicenç, es rodarà a la Ctra. de Cornellà a Fogars, a la plaça del Poble i al Casal de Cultura, on es recrearà l’Ajuntament del poble natal de la protagonista. Tanmateix, aquests darrers dies, la productora ha estat realitzant càstings, ja que necessitava figurants per al rodatge de diverses escenes i podrem veure molts veïns i veïnes del poble a la pantalla dels cinemes.

‘Gente que viene y ¡Bah!’ explica la història de Bea, una jove arquitecte, descobreix en la mateixa setmana que el seu promès està amb una altra dona i que ha estat acomiadada de la feina. Sense saber què fer amb la seva vida, la jove decideix tornar al seu poble natal i retrobar-se amb la seva família. Un cop allà haurà d'aprendre a conviure amb els seus tres germans, la seva extravagant mare i un pare més aviat absent. A més, hi ha un misteriós veí que té a tot el municipi dividit.

Cal destacar que, a banda de l’element promocional del municipi, la presència dels equips de producció es traduirà en un impacte directe en l’economia productiva del poble.Rodatge pel·lícula     Rodatge pel·lícula

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^