X
Fira Festa d'Estiu al parc de Can Boada
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç ha celebrat la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb l'activitat 'Dia sense cotxes al passeig marítim'

Dia sense cotxesLa ciutadania de Sant Vicenç ha mostrat el seu compromís envers els objectius que persegueix la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que aquest 2017 s’ha celebrat a Catalunya del 16 al 22 de setembre. Aquest passat dissabte 7 d’octubre, n’hi ha hagut una mostra d'aquesta mentalització a través de l’activitat ‘Dia sense cotxes al passeig marítim’, organitzada per la Regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

Durant tota la tarda, gent de totes les edats i inclús famílies senceres van aprofitar l'esdeveniment per passejar, anar amb bici, patins o patinets per un dels carrils del passeig del Marquès de Casa Riera, reservat aquest dia exclusivament per a vianants, ciclistes i transport públic. A més, l’Ajuntament va instal·lar a l'alçada dels Apartaments Clipper un servei gratuït de bicicletes que va estar molt concorregut, així es van poder veure les 30 bicis disponibles circulant pel passeig, i també es van distribuir obsequis i materials amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de mobilitzar-nos per un aire més net.

L’alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, ha destacat que 'És reconfortant veure com a Sant Vicenç hi ha tanta gent compromesa amb el medi ambient’. En aquest sentit, Martínez també ha apuntat la possibilitat de tornar a repetir l’experiència de destinar puntualment  l’ús exclusiu d’una part del passeig a vianants i ciclistes, organitzant noves jornades com la del passat dissabte.

Dia sense cotxes     Dia sense cotxes

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^