X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Alquímia Musical porta l'espectacle 'Els sons de l'univers' al Cívic
Divendres 20, a les 17h, al Centre Cívic El Gorg


Descobriu un nou univers sonor a partir de diferents instruments ètnics: bols tibetans, didjeridú, tambura, monocord, saltiri, gong xinès...

Els sons de l'universLa Biblioteca Municipal La Muntala ha programat una hora del conte ben musical per aquest proper divendres 20.  ‘Els sons de l’univers’ és un espectacle familiar que convida a la mainada a descobrir un nou univers sonor a partir de diferents instruments ètnics. La cita és a la 5 de la tarda al Centre Cívic El gorg.

En el decurs de l’activitat, els infants poden experimentar la vibració sonora a través de l’oïda i d’altres sentits. Aquesta exploració aporta una connexió profunda amb les seves emocions i possibilita l’acostament sensible cap al món de l’harmonia musical.

La narració, enriquida en directe pel piano i algunes cançons, condueix els menuts fins a un món màgic de sons desconeguts i extraordinaris que transmeten una immensa vivència d’harmonia,  calma i placidesa.


Sinopsi del conte

Al poble de la petita Aïsa tothom està trist. Ningú no recorda què és estar content. Una nit, Aïsa sent cantar les estrelles i la lluna li explica que aquest so tan especial  és la música de l’univers i que quan l’escoltem ens sentim feliços. Aïsa s’adona que aquesta cançó pot retornar l’alegria al seu poble i per això decideix anar a buscar els instruments màgics, els únics que poden fer la música de l’univers. l’Aïsa emprén un viatge que la durà a Austràlia, on descobrirà el didgeridoo. Del Tibet s’endurà uns bols. A Grècia coneixerà el monocordi. A Mongòlia li ensenyaran a cantar harmònics… També descobrirà la tampura a l’Índia, el saltiri a Itàlia, el gong a la Xina…

Amb tots aquests instruments Aïsa torna al seu poble. Quan els seus habitants escolten la música dels instruments màgics senten de nou la felicitat, retroben l’alegria que feia temps havien oblidat.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^