X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PSC - Octubre 2017
  • Propostes del PSC al PAM de Sant Vicenç. El PSC de Sant Vicenç segueix treballant per fer propostes i poder dur a terme el seu programa electoral. Estar a l’oposició no ha de ser l’excusa per a no treballar en la millora del nostre municipi, posant sobre la taula propostes del nostre programa. El mes de març passat vam donar suport al PAM (Pla d’Actuació Municipal), el qual incorporava projectes proposats pel PSC.

    Aquest suport es veu reflectit en les millores que hem realitzat al parc dels Gabrielistes, en el passeig marítim i en la mobilitat de Montalpark i Can Boada, així com la remodelació de diferents zones verdes.

    Nosaltres seguirem treballant perquè es modifiquin els passos elevats, per millorar les conductes de civisme, dotar-nos de més eines i recursos per a la seguretat del nostre terme municipal, entre d’altres.

    Presentarem una proposta al Govern i treballarem perquè es coordinin accions per al control de les colònies de gats en el municipi: fins a dia d’avui, s’agreuja el problema i no hi ha solucions immediates que resolguin o minoritzin aquest descontrol.

    Amb persistència i rigor, seguirem presentant les nostres propostes al Govern del PDeCAT i Partit Popular.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.10.2017

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^