X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Xerrada de Neus Sanmartí destinada a docents d'escoles i instituts

Xerrada Neus SanmartíL’Escola Sot del Camp, amb la col·laboració del Servei Educatiu de l’Alt Maresme i la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, ha programat una xerrada sobre l’avaluació formativa, destinada a docents d’escoles i instituts, que tindrà lloc el proper dimecres 25 d’octubre, a les 17.15h, al Centre Cívic El Gorg.

La xerrada porta per títol ‘L’avaluació com a motor de canvi’, anirà a càrrec de Neus Sanmartí i Puig, i tindrà una durada de dues hores. Sanmartí explicarà com treballar l'avaluació per aconseguir una veritable transformació educativa, remarcant la importància dels mestres dins d'aquest procés avaluatiu.

Neus Sanmartí és doctorà en ciències químiques a la Universitat de Barcelona i s'especialitzà en didàctica de les ciències. Va ser professora de l'Escola de Mestres Sant Cugat i actualment és catedràtica i professora emèrita del Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals de la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Del 2002 al 2008 va dirigir l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB.

Ha treballat especialment en recerca sobre l'avaluació formativa, el llenguatge en relació a l'aprenentatge científic i l'educació ambiental, així com en la formació permanent del professorat de ciències. Ha col•laborat en obres col·lectives, ha dirigit diverses tesis doctorals sobre l'ensenyament de les ciències i ha publicat articles a les revistes Guix, Escola Catalana, Cuadernos de Pedagogía i Perspectiva Escolar. El 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^