X
Oferta de feina de la Garantia Juvenil
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç torna a bategar amb el Correllengua


Enguany, el Correllengua recupera la figura de  la il·lustradora i narradora infantil Lola Anglada, coincidint amb el 125è aniversari del seu naixement. En aquesta edició, les activitats han servit per recordar no només la importància de l'obra de l'artista, sinó també el seu compromís amb els valors cívics, democràtics i catalanistes i el seu esperit feminista.

Correllengua 2017El passat diumenge 22 d'octubre, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, mitjançant la Regidoria de Cultura i Festes  i la Biblioteca Municipal La Muntala, i diverses entitats del poble van tornar a sumar esforços per organitzar un esdeveniment popular, que va conjugar cultura, tradició i festa.

La plaça del Poble es va vestir de festa per acollir l'acte central del Correllengua 2017, on hi va haver lectura de textos, a càrrec de MontalTrek, de l'Associació de Gent Gran Els Xurravins i dels Amics dels Pessebres. La poesia arribà de la mà del filòleg i poeta Pius Morera, i l'Orfeó Parroquial El Delme, la coral ‘Som veus', l'Escola Municipal de Música L'Oriola i la cantant Bikimel es van ocupar de posar-hi música. La festa es va completar amb la lectura del manifest d'enguany, un taller de barretines pels més menuts i un brindis popular servit per membres de Sant Vicenç per la Independència.

Durant el cap de setmana també es va poder visitar al Casal de Cultura l'exposició ‘Lola Anglada: art, resistència i compromís' que es va inaugurar dissabte 21 amb una xerrada, a càrrec de Montserrat Castillo, historiadora de l'art, autora del llibre ‘Lola Anglada o la creació del paradís propi´.


Correllengua 2017     Correllengua 2017


Correllengua 2017     Correllengua 2017


Correllengua 2017     Correllengua 2017


Correllengua 2017     Correllengua 2017


Correllengua 2017     Correllengua 2017


Correllengua 2017

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^