X
Horari d'estiu d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Microcrèdits solidaris per a maresmenques en situació de vulnerabilitat

Microcrèdits solidarisEl Consell Comarcal del Maresme i l'Associació de Dones Directives i Empresàries (ACDDE) han signat un conveni per ajudar a aquelles dones en situació de vulnerabilitat que vulguin assolir una independència econòmica a partir de l'autoocupació.

Les dades indiquen que el Maresme és una comarca amb una elevada feminització de l'atur. El 57% del total de persones aturades són dones. A més, la taxa d'atur femení està 5 punts per sobre de la masculina (15,09% davant el 10,25%, segons el darrer informe de l'Observatori de Desenvolupament Local). A això s'afegeix, tal i com es constata a tots els informes mensuals de seguiment de l'atur, que el ritme d'incorporació a un lloc de feina és molt més lent en el cas de les dones. I, per acabar-ho d'adobar, aquelles que es troben en situacions de vulnerabilitat encara troben més entrebancs. A aquest col·lectiu va adreçat el projecte de microcrèdits solidaris.

La iniciativa permetrà donar una empenta a les dones que tinguin una idea de negoci i necessitin finançament per dur-lo a terme. Però no és limita a la part econòmica. A banda del finançament, la dona que entri en aquest programa tindrà assessorament personalitzat i grupal, formació, mentorització i tutorització per assegurar l'èxit del negoci.

Les dones interessades poden contactar amb el Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) del Consell Comarcal del Maresme (siad.maresme@ccmaresme.cat / Tel.: 93 741 16 22) on se les informarà amb detall del programa i dels passos a seguir.

Font: Consell Comarcal del Maresme

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^