X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article Convergència - Novembre 2017
  • A finals de gener vam presentar el Pla d’Actuació Municipal (PAM), el «full de ruta» amb les 74 accions que volem impulsar aquest mandat. I quan som a prop de tancar l’any en fem un balanç molt positiu. Governem amb minoria -6 regidors de 13- i, tot i així, hem pogut tirar endavant molts projectes importants per al poble.

    A l’Ajuntament es ve a treballar per Sant Vicenç i per millorar la vida de la nostra ciutadania. Nosaltres ho tenim molt clar i per això portem més de dos anys i mig treballant intensament per millorar la vida de les famílies, dels infants, de la gent gran i també dels joves, uns joves que juguen un paper important en la nostra societat; per això, a l’hora de tirar endavant projectes contemplats en el PAM com és el Pla Local de Joventut comptem amb la seva veu.

    Però més enllà del Pla Local de Joventut, en el dia a dia, des del Govern no deixem d’escoltar aquest col·lectiu i intentem donar resposta a les seves inquietuds i necessitats impulsant activitats lúdiques i formatives, facilitant-los l’accés a un lloc de feina, millorant els equipaments i espais públics on es reuneixen o posant en marxa iniciatives com el Bus Nit, que tan bona acollida ha tingut entre els joves.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.11.2017

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^