X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article ERC - Novembre 2017
  • L'Estat espanyol, davant les peticions de diàleg de la major part del poble de Catalunya i de les seves institucions, ha respost amb la suspensió de l’autonomia que s’esdevindrà de l’aplicació de l’art. 155.

    Així entenen el PP, C’s i el PSOE com es fa política: vulnerant drets fonamentals; censurant els mitjans de comunicació; violant el secret postal; detenint càrrecs públics; amb querelles i processos judicials contra el Govern, el Parlament i més de 700 alcaldes i alcaldesses; amb violència policial exercida contra la població pacífica l’1 d’octubre; amb l’empresonament dels líders de la societat civil; desplegant forces policials; pressionant empreses perquè marxin; intervenint i congelant els comptes de la Generalitat de Catalunya...

    Uns actes que prejutgen un tracte colonial per part de l’Estat espanyol a tota la ciutadania de Catalunya, i és per aquest motiu que ERC pensem que, malgrat la nostra diversitat política, ara més que mai hem de donar suport i defensar les nostres institucions.

    Per això, en el passat ple del dia 5 d’octubre vam oferir una mà estesa al Govern de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, on sempre ens trobaran amb diàleg, debat, consens i informació en tots els assumptes municipals.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.11.2017

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^