X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PP - Novembre 2017
  • El passat 5 d’octubre el nostre grup municipal del Partit Popular de Sant Vicenç de Montalt va estrenar nou regidor al Ple: el Sr. Francesc Guillem Molins, el qual substitueix el Sr. Jacobo García-Nieto Videgaín. Volem agrair el treball fet al nostre poble per part del Sr. García-Nieto i desitjar el millor al Sr. Guillem en la seva nova etapa política.

    Atesos els últims esdeveniments que estem vivint a la nostra terra, Catalunya, i especialment el camí que va agafar el Govern Municipal, de mutu acord vàrem decidir «trencar» l’acord de governabilitat que teníem fins al passat 3 d’octubre amb CiU. Aprofitem per a fer especial menció de la bona entesa amb el Govern mentre va durar l’acord.

    Esperem i desitgem plenament que, al més aviat possible, es torni a fer política municipal a Sant Vicenç de Montalt i que el nostre partit, el Partit Popular, pugui col·laborar fermament en totes les tasques que facin referència al nostre estimat poble, als vilatans i vilatanes, i que es torni a aconseguir un estat de benestar i d’harmonia entre els nostres veïns.

    Sempre hem volgut el millor per al nostre poble i així seguirem des del Partit Popular de Sant Vicenç de Montalt.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.11.2017

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^