X
Concurs de fotografia Un tastet de Sant Vicenç 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Associació Els Xurravins fa una consulta entre la gent gran per conèixer les seves necessitats i inquietuds


Consulta Gent Gran

Gent GranL'Associació de Gent Gran Els Xurravins posa en marxa aquest mes de novembre una consulta popular per conèixer els interessos i les necessitats de present i futur de la gent gran del municipi i poder comptar amb una base que permeti detectar necessitats, potencialitats, definir estratègies, accions i poder plantejar així al govern municipal, intervencions fonamentades. La intenció de l'associació és buscar la implicació i la participació del col·lectiu de gent gran en la presa de decisions que els afecten de manera directa.

La consulta, oberta a tota la gent gran del municipi a partir dels 55 anys, s’iniciarà el 15 de novembre i finalitzarà el proper 31 de desembre. Les butlletes de participació es poden recollir i dipositar a les oficines dels Xurravins (Centre Cívic El Gorg), de dilluns a divendres, d’11 a 12h. Tanmateix, també hi haurà una bústia, situada al costat de la porta d’entrada a les oficines, on es podran dipositar les butlletes de dilluns a divendres, de 10 a 21h, i els dissabtes i diumenges, d’11 a 13h.

Per a les persones que no puguin desplaçar-se, l’associació ha posat un servei de lliurament i recollida de butlletes a domicili, mitjançant una trucada o WhatsApp al 609 18 20 10.

Amb l’objectiu d’informar sobre la consulta, l'Associació de Gent Gran Els Xurravins ha programat una sessió oberta a tothom, que se celebrarà el proper 1 de desembre, a les 19h, al Centre Cívic El Gorg.

El resultat de la consulta, amb el diagnòstic de les necessitats concretes de la gent gran que hi hagi participat, es faran públics el dia 2 de febrer, a les 19h, al Centre Cívic El Gorg, en un acte al qual hi han estan convidats tots els membres del consistori.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^