X
Oferta de feina de la Garantia Juvenil
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
75 persones van gaudir del Servei Local de Teleassistència durant el 2016

TeleassistènciaEl Servei Local de Teleassistència és un servei d'atenció domiciliària que garanteix la seguretat i dóna tranquil·litat i acompanyament a les persones que poden estar en situació de risc per factors d'edat, fragilitat, solitud o dependència, les 24 hores del dia i els 365 dies a l'any, detectant situacions d'emergència i donant resposta immediata a aquestes. Alhora, aquestes persones també reben visites de seguiment al llarg de l´any.

Durant l'any 2016, un total de 75 persones van ser usuàries d'aquest servei a Sant Vicenç de Montalt. Aquestes persones tenen a les seves llars un dispositiu de seguretat connectat a una central que permet detectar situacions de risc o d'emergència. Al llarg de l´any es va registrar 16 altes i 9 baixes, motivades principalment per defuncions, trasllat de domicili o per ingrés en un centre residencial.

El servei es gestiona des de l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona. Va destinat a totes les persones més grans de 80 anys que visquin soles i a aquelles persones de menys de 80 anys amb problemes de salut importants i manca de xarxa familiar. El servei és gratuït si la persona reuneix els requisits necessaris.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^