X
Oferta de feina de la Garantia Juvenil
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Garantir el benestar i la qualitat de vida de les persones, una prioritat!
Durant l'any 2016 van fer ús del Servei Local de Teleassistència 75 persones i es van oferir 1.235 hores d'ajuda a domicili


El projecte de reforç educatiu va oferir suport durant l'any 2016 a 13 infants i joves amb dificultats d’aprenentatge.

Menjador socialAmb la voluntat de contribuir a la millora de la qualitat de vida de tots els santvicentins i santvicentines, des de l’Ajuntament s’ofereixen serveis i ajuts municipals destinats a prevenir situacions de risc o atendre aquelles persones que necessiten un suport especial. Durant l’any 2016 un total de 75 persones van fer ús del Servei Local de Teleassistència, que es presta durant les vint-i-quatre hores del dia; també es va atendre 17 persones a través del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD), oferint 1.235 hores de treball a domicili destinat a veïns i veïnes que tenen una manca d’autonomia per a realitzar les activitats de la vida diària. L’any passat l’Ajuntament també va oferir altres serveis com el de menjador, amb 31 persones ateses i 3.371 àpats servits, incloent-hi els que es van portar a domicili.

Atenció psicològica i reforç educatiu

Un total d’11 famílies van participar durant el 2016 en l’Espai de Suport Infantil i Juvenil (ESIJ), que ofereix atenció psicològica a infants i joves i que un any més va incloure una activitat d’equinoteràpia per complementar el treball terapèutic realitzat.

El projecte de reforç educatiu és una aposta important de l’Ajuntament que s’ofereix en col·laboració amb Càritas Diocesana. Durant l’any passat hi van participar 8 alumnes de primària i 5 de secundària amb dificultats d’aprenentatge o amb la necessitat de rebre un suport educatiu.

Prestacions i ajuts municipals

Anualment l’Ajuntament ofereix prestacions econòmiques com les beques escolars, de llibres i de menjador, les d’estades esportives o casals d’estiu i altres ajuts puntuals que es concedeixen per motius socioeconòmics. Pel que fa als ajuts materials, des de Serveis Socials es va atendre 36 famílies que van rebre un lot d’aliments mensual.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^