Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Mor l'exalcalde Josep Torras Porras
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt trasllada el més sincer condol a tota la família.

Josep Torras PorrasL'Ajuntament lamenta la recent pèrdua de Josep Torras Porras, qui fou alcalde del municipi durant els quatre primers mandats de l'etapa democràtica (1979-1999).

Nascut a Sant Vicenç de Montalt l’any 1953, quan tenia poc més de 20 anys Josep Torras va ser nomenat regidor per CiU després que 4 regidors pleguessin i el governador civil decidís que representants polítics d’altres partits fessin de gestors municipals. Al 1979, la llista de CiU encapçalada per Francesc Monfort, va guanyar les primeres eleccions municipals però problemes de salut van fer que Monfort ho deixés i Josep Torras va agafar les regnes de l’Ajuntament com a alcalde a l'octubre de 1980, assumint el difícil però desitjat pas del municipi a la democràcia.

Santvicentí de soca-rel, Josep Torras, seguint el negoci familiar, va començar a formar-se en l’ofici d’electricista però ho va acabar deixant pel sector immobiliari. Sempre deia que se sentia molt orgullós de ser de poble; de ser santvicentí.

La vetlla tindrà lloc a partir de demà dijous 9 de novembre a la sala número 19 del Tanatori de Mataró Cabré Junqueras (C/ Aristòtil, 37) i la cerimònia de comiat se celebrarà a la Parròquia de Sant Vicenç de Montalt l'endemà divendres 10 de novembre, a les 12 hores.

L'equip de govern, oposició i treballadors municipals traslladen el més sincer condol a tota la família.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^