www.svmontalt.cat


Enquesta Pla local Joventut

Com sabeu, estem fent diagnosi juvenil, i per poder incloure totes les vostres opinions activem una enquesta online que romandrà oberta fins al 30 de novembre.

La podeu omplir en pocs minuts el següent enllaç:

Enquesta Jove SVM 2016-2021 


Reunions Pla Local JoventutDes de l’Àrea de Joventut s’està portant a terme la diagnosi del Pla local de Joventut 2018-2021, dinamitzat per l’empresa Mirada local. El passat 27 d’octubre es van realitzar dues sessions per a joves, repartits en dos grups d’edat, on podien aportar les seves idees per participar en el disseny de les noves línies i projectes juvenils per als propers quatre anys.

Una vintena de joves van participar en unes sessions que van servir primer per detectar  problemàtiques importants en la vida quotidiana dels propis joves, que a mesura que anaven sorgint eren agrupades en grans blocs temàtics: habitatge, estudis, ocupació, mobilitat, oci, participació... I un cop detectades les problemàtiques principals es va fer una dinàmica per tal de buscar possibles solucions realistes i viables per donar resposta a aquestes demandes.

Un dels objectius es seguir treballant amb els joves per garantir que l’elaboració d’aquest document sigui de manera participativa. En aquest sentit, la Regidoria de Joventut ha obert una enquesta online per tal de copsar les inquietuds i necessitats del col·lectiu jove, que es podrà emplenar a través del web municipal fins al 30 de novembre.

Reunions Pla Local Joventut

Publicat el 09.11.2017