X
Oferta de feina de la Garantia Juvenil
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Vandalisme a la pista municipal d'skate

Vandalisme skateL’skatepark de Sant Vicenç de Montalt, situat a la riera del Gorg, a tocar del Camp Municipal de Futbol, ha tornat a patir actes vandàlics.

A les fotografies, es pot veure l’estat en què van quedar les instal·lacions, amb destrosses als diferents elements de la pista i al mobiliari urbà. També s'ha de lamentar pintades i grafittis, que degraden tant l’espai com l’entorn on es troba ubicat.

Per tal de garantir la seguretat, la Policia Local ha precintat la instal·lació fins que s’hagin fet les reparat els desperfectes, que han estat valorats en 3.115 euros.

Des de l’Ajuntament volem denunciar aquests actes vandàlics que perjudiquen a tota la ciutadania santvicentina perquè les instal·lacions municipals, el mobiliari urbà i l’espai públic són patrimoni de tots i totes. Reparar els desperfectes de l’acció incívica d’uns ‘gamberros’ fa que l’Ajuntament hagi de fer una despesa que es podria emprar per a altres necessitats del poble.

Tanmateix, es posaran tots els mitjans a l’abast de l’Ajuntament per a detectar els autors d’aquests actes però també volem fer una crida a la col·laboració ciutadana per a combatre i detectar aquestes accions.

Vandalisme skate     Vandalisme skateVandalisme skate     Vandalisme skateVandalisme skate

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^