X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El so de les gralles va omplir de bona música tots els racons de la vila
El passat diumenge, 15 d´abril, la Plaça del Poble va acollir un acte festiu que reunia en un tot tradició, cultura i música.  L´Escola Municipal de Música L´Oriola i la Colla de Geganters de Sant Vicenç van aplegar esforços a l´hora d´organitzar el II Concert Familiar, dedicat a la Música Tradicional, i la I Trobada de Grallers que va comptar amb la participació dels grallers de Barberà del Vallès, Poble Nou (Manresa), Vilassar de Dalt, Sant Quirze del Vallès i Sant Andreu del Palomar. Els grallers de la vila van obrir les dues cercaviles que van sortir de la Plaça del Poble per recórrer places i carrers.

L´Auditori de L´Oriola va ser l´escenari triat per acostar als amants de la música un seguit d´instruments tradicionals dels nostre país i d´altres indrets com Indonèsia, Índia, Àfrica o l´Europa de l´Est. El grup de Música Tradicional “TOC DE VENT” va exercir de mestre de cerimònies d´aquesta mostra que va comptar amb la participació espontània dels nens i nenes que omplien l´Auditori.

En acabar la mostra, cadascuna de les colles de grallers va pujar a l´escenari, instal·lat a la Plaça del Poble, per interpretar una peça del seu repertori. I abans d´abaixar el teló de la festa, “TOC DE VENT” va oferir un concert de balls de caire tradicional, que convertí el bell mig de la plaça en una improvisada pista de ball.


I per arrodonir la festa, parlaments i lliurament de records a càrrec del regidor d´Educació, Jordi Cornudella, el director de L´Oriola, Jordi Lluch, i el cap de colla dels Geganters de Sant Vicenç, Joan Vilà, i un dinar de germanor que va reunir al Centre Cívic a tots els que, d´una manera o altra, havien participat en els actes. La satisfacció pel gran nivell de les interpretacions programades i la bona música que es va poder escoltar al llarg de tot el matí, juntament amb el desig de repetir la trobada l´any vinent centraren les converses al voltant de la taula.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Dimecres, 12 de desembre de 2007
Presentació de plats
Publicat el 20.04.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^