Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Arriba la VI Copa Torrot Maresme
7, 8 i 9 de desembre als pavellons de Sant Vicenç i Llavaneres


Copa Torrot Maresme

Sant Vicenç i Llavaneres acolliran la VI Copa Torrot Maresme. Aquesta cita esportiva s'ha consolidat com un dels tornejos de formació més importants en categoria Mini i Premini. Els millors equips de Catalunya i alguns de fora gaudiran i competiran durant aquests dies de torneig, amb un impacte a les nostres poblacions de més de 2.000 persones, entre jugadors, entrenadors i acompanyants.

Copa Torrot MaresmeEls propers 7, 8 i 9 de desembre, arriba la sisena edició del Torneig Copa Torrot Maresme de la mà del Bàsquet 3 Viles. Més de 650 participants, entre jugadors i entrenadors, es donaran cita en aquest torneig que enguany reunirà prop d’una cinquantena d‘equips de les categories Pre-mini i Mini, tant femenins com masculins, d’àmbit nacional i internacional. La competició se celebrarà als pavellons municipals de Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres.

El torneig s’ha dividit per categories i nivells, donant cabuda d’aquesta manera a equips que viuen més la competició i també a d'altres equips de clubs amb un caire més social.

Seran tres dies de molts i molts partits de mini bàsquet i d’un ambient que omplirà els pavellons de Sant Vicenç i Llavaneres de molts seguidors i aficionats d’aquest esport de la cistella.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^