X
Concurs de fotografia Un tastet de Sant Vicenç 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Oficina de Recaptació i Gestió Tributària amplia el tràmits telemàtics

Tramitació electrònicaL'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, en el qual l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt té delegada la gestió i recaptació dels tributs municipals, ha incorporat un conjunt de millores en els tràmits del seu web (orgt.cat) que fan possible que els ciutadans es puguin relacionar electrònicament i per tant no els hi calgui desplaçar-se a l´oficina, situada a la planta baixa de l'Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13).

Alguns dels tràmits que es poden realitzar per internet són:

  • Obtenció de duplicats per realitzar pagaments de l'impost sobre béns immobles, impost sobre vehicles i sancions de trànsit.
  • Presentació de sol·licituds de fraccionament i ajornament, de devolució d'ingressos, de beneficis fiscals, i qualsevol altre escrit.
  • Presentació de recursos i al·legacions.
  • Sol·licitud per rebre electrònicament les notificacions per part de persones físiques i la comunicació dels mitjans d'avís en cas de persones jurídiques.

Recordar que si us heu de relacionar electrònicament amb l'Administració, haureu de comptar amb un sistema de signatura electrònica a fi de poder identificar-vos i signar documents, com ara l'idCAT Mòbil, Cl@ve PIN, Certificat digital...

Tanmateix, per aquells ciutadans que vulguin personar-se a les oficines, s'ha implantat el servei de cita prèvia, que se sol·licita des del web, amb la finalitat de reduir el temps d´espera i permetrà donar un servei més àgil i de més qualitat. Tanmateix, és previst que cap a començament del 2018, aquest servei s'implanti obligatòriament per als contribuents que requereixin d'atenció presencial.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^