X
Procés Participació Ciutadana POUM SVM
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament incorporarà dos treballadors en el marc del programa Treball i Formació

treball i formacióL'Ajuntament de Sant Vicenç incorporarà dos treballadors a través del programa de Treball i Formació per l'Ocupació, una iniciativa coordinada pel Consell Comarcal del Maresme que realitzarà les contractacions, i subvencionada pel SOC. Els llocs a cobrir són de peó de jardineria, per a formar part de la brigada municipal, i d'auxiliar administratiu/va per a atendre la ciutadania a les dependències de la Policia Local. Els contractes inclouen una formació transversal i professionalitzadora i tindran una durada de 6 mesos.

Hi poden accedir tots els santvicentins i les santvicentines inscrits/es en l'OTG de Premià de Mar com a demandants d'ocupació. Els requisits són:

  • Persones en situació d'atur no perceptores de cap prestació ni subsidi per desocupació.
  • Es donarà prioritat a les persones més grans de 55 any que hagin exhaurit la prestació i/o el subsidi per desocupació i no tinguin cotització suficient perquè se'ls reconegui la pensió de jubilació quan arribin als 65 anys.
  • Tenir una carència mínima de 18 mesos seguits inscrit/a a l'OTG i de 12 mesos sense treballar.
  • Tenir experiència laboral en els llocs requerits

Durant el mes de desembre, el SOC farà arribar els currículums dels candidats al Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, i es preveu que les dues persones seleccionades s'incorporin a les respectives feines al mes de gener.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.12.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^