X
Procés Participació Ciutadana POUM SVM
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
S'obre un nou termini per a la presentació de propostes a la licitació del servei de neteja d'immobles municipals
Nou termini presentació propostes: fins al 23 de gener de 2018

Servei de neteja Arran de les consultes formulades per empreses interessades en participar en la licitació i en haver-se detectat diversos errors en els plecs de clàusules que han de regir la licitació, en sessió de Ple celebrada en data 30 de novembre de 2017, es va aprovar la modificació dels esmentats plecs.

L’anunci rectificatiu es va enviar a publicar al DOUE en data 11 de desembre d’enguany i també al BOE i al BOPB, amb la qual cosa s’obre un nou termini de presentació de propostes a comptar des del dia següent a la tramesa de l’anunci al DOUE i fins al 23 de gener de 2018.

Recordem que mitjançant el concurs, s'adjudicarà el contracte de serveis de neteja dels edificis municipals amb subrogació de personal. El pressupost base de licitació és d’1.294.812 euros, IVA exclòs, i les ofertes es poden presentar fins al 23 de gener al Registre General de l’Ajuntament.

Els interessats podran optar a algun dels lots o a tots, que en conjunt, comprenen edificis i les marquesines del bus urbà. La durada del contracte serà de 48 mesos amb la possibilitat d’1 pròrroga de 24 mesos.

Podeu consultar tots els documents de la licitació en aquest ENLLAÇ.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.12.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^