X
Concurs de fotografia Un tastet de Sant Vicenç 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Ple aprova inicialment un pressupost de més de 8 milions d'euros per l'any vinent
Els comptes municipals es van aprovar amb els vots a favor de CiU i ERC, l'abstenció de 9 SV, PSC i PP i el vot en contra de C's.


El govern municipal ha posat en funcionament una nova eina interactiva que permet conèixer el pressupost de la corporació per al 2018 i comparar-lo amb els dels darrers exercicis. El recurs ha estat desenvolupat per l’interventor municipal i recull tota la informació relativa al pressupost del municipi, permet conèixer les diferents partides, el destí de les inversions, les fonts d’ingressos, l'evolució de la despesa o de l’estalvi, entre d’altres dades d’interès.


Consulteu en aquest   ENLLAÇ   el pressupost municipal.

Casa de la VilaEl Ple de l'Ajuntament va aprovar inicialment el 18 de desembre un pressupost de 8.635.359,48€ per a 2018. Aquesta xifra suposa un increment del 9,95% respecte al pressupost de l'exercici anterior. Els comptes municipals aprovats persegueixen donar continuïtat a l’obra de govern i consolidar la qualitat dels serveis que ve desplegant l’Ajuntament

L'any vinent es preveuen destinar prop d’1,5 milions d'euros a inversions, entre les quals destaquen la urbanització del parc dels Germans Gabrielistes; millores en la infraestructura de la xarxa d’aigua; la substitució de la gespa del Camp Municipal de Futbol; la construcció d’un nou parc d’esbarjo per a gossos; l'execució del projecte de perllongament de la vorera de l’Av. Montaltnou; l’adquisició de mobiliari urbà per a la platja, parcs públics i equipaments municipals; millores de l’enllumenat públic i de les àrees de contenidors; l’arranjament de paviments i voreres i els 30.000 euros que es reserven anualment perquè la ciutadania, mitjançant un procés participatiu, decideixi el seu destí.

També cal destacar, les partides destinades a ampliació/millora del sistema municipal de videovigilància i les inversions per a la implantació d’aplicacions que permetin continuar avançant en l’administració electrònica amb l’objectiu de facilitar les gestions i tràmits que el ciutadà realitza amb l’Ajuntament.

Pel que fa al capítol de despeses de personal, enguany augmenta per  l'increment de l'1% de les retribucions.

Els comptes municipals es van aprovar inicialment amb els vots a favor de CiU i ERC, l'abstenció de 9 SV, PSC i PP i el vot en contra de C's.

El pressupost estarà en exposició pública del 4 al 25 de gener i en cas que no es pressentin al·legacions es considerarà aprovat definitivament.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.12.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^