X
Concurs de fotografia Un tastet de Sant Vicenç 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Nadal a les escoles municipals de Dansa i Gimnàstica Artística

Activitats esportives NadalEls i les alumnes de les escoles municipals de Dansa i Gimnàstica Artística han celebrat el Nadal de la millor manera possible: compartint activitats amb les seves famílies. Així, el gimnàs del Pavelló Municipal Toni Sors va obrir portes perquè els familiars poguessin presenciar els entrenaments i veure què és el que fan els/les gimnastes però, a més, també van participar en un canvi de rol que va convertir a pares, mares i germans/es en alumnes i a les gimnastes en les seves entrenadores.

Per la seva banda, l’Escola Municipal de Dansa va posar el cartell de complet al Centre Cívic El Gorg amb motiu del Festival de Nadal que enguany va comptar amb l’actuació sorpresa del ballarí Joel Gorriz, expert en hip-hop, que també va anunciar que durant aquest mes de gener farà dues masterclass a l'alumnat de l’escola.

I per arrodonir les celebracions, els/les alumnes van penjar a l’arbre de desitjos de Nadal que decora el vestíbul del pavelló una fotografia seva juntament amn un desig, i el Pare Noel va fer una visita a les instal·lacions esportives i va deixar malles per a tots/es  els/les gimnastes i ballarins/es.


Activitats esportives Nadal     Activitats esportives Nadal


Activitats esportives Nadal


Activitats esportives Nadal     Activitats esportives Nadal


Activitats esportives Nadal


Activitats esportives Nadal

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.01.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^