X
Procés Participació Ciutadana POUM SVM
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç ja compta amb quatre Punts d'Informació Turística reconeguts
L'Àrea de Turisme i Comerç, la Policia Local, el Golf Sant Vicenç de Montalt i el restaurant La Caleta són els espais dels municipi acreditats per oferir un servei d'atenció als turistes


El Consorci de Promoció Turística del Maresme convocarà aquest mes de gener una sessió de sensibilització per a aquelles empreses i entitats públiques que vulguin adherir-se a la 3a edició del programa.


Presentació PITLa Casa Coll i Regàs de Mataró va acollir el passat 20 de desembre l’acte de lliurament de plaques i dispensadors a les empreses i entitats públiques del Maresme que han esdevingut enguany nous Punts d’Informació Turística en el marc del programa que impulsa la Diputació de Barcelona.

El Programa Punts d’Informació Turística de la Diputació de Barcelona és un projecte destinat a entitats públiques i equipaments i serveis turístics privats perquè aquests, al marge de la seva activitat habitual, ofereixin els serveis d’informació, difusió i atenció turística, i disposin de les eines per informar, orientar i acompanyar el visitant durant la seva estada. El 2017 ha estat el segon any que el Maresme participa en aquest projecte.

A Sant Vicenç de Montalt en aquesta segona edició, han esdevingut nous Punts d'Informació Turística (PIT) l’Àrea de Turisme i Comerç, la Policia Local i el Golf Sant Vicenç de Montalt, que s'afegeixen així al restaurant La Caleta com a espais acreditats per oferir un servei d’atenció més complet als turistes, visitants i veïns i veïnes.

El Maresme és la comarca de la demarcació de Barcelona amb més Punts d’Informació Turística reconeguts, donant mostres de l’aposta que s’està fent per consolidar una xarxa de serveis turístics que ofereixin la millor qualitat quant a atenció i tracte a visitants i turistes

En aquest sentit, el Consorci de Promoció Turística del Maresme convocarà aquest mes de gener una sessió de sensibilització per a aquelles empreses i entitats públiques que vulguin adherir-se a la 3a edició del programa.


Golf Sant Vicenç de Montalt     Restaurant La Caleta

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.01.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^