X
Procés Participació Ciutadana POUM SVM
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Parc dels Germans Grabrielistes acull una interessant varietat d'ocells
Actualment se'n tenen comptabilitzades 49 espècies diferents


L'estudi inclourà propostes per a millorar la biodiversitat a la zona. Així mateix, es preveu instal·lar-hi uns panells informatius que permetran consultar informació sobre les diferents espècies mentre s’observen els ocells.


Ocells parc GabrielistesL'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt està fent un estudi, en col·laboració amb l’Institut Català d’Ornitologia, sobre la varietat d’ocells existents al parc dels Germans Gabrielistes. Actualment se’n tenen comptabilitzades 49 espècies diferents. Són molt abundants totes les espècies de mallerengues, el gaig i la puput i durant l'època de migració els mosquiters i els tallarols de casquet farceixen les capçades dels arbres. El petit llac, a part dels ànecs, és un punt per trobar-hi el blauet, un dels ocells més bonics de la nostra fauna.

Amb aquest punt de partida, l'estudi anirà més enllà i farà propostes per a millorar la diversitat d'aus, de forma que s'hi puguin establir ocells interessants des del punt de vista de conservació. A més, es preveu col·locar uns panells informatius amb codis QR que permetran consultar informació en temps real dels ocells que s'estan observant per les rodalies mitjançant la plataforma ORNITHO de l'Institut Català d'Ornitologia.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.01.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^