Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament dissenya un nou pla d'actuació que preveu beneficiar persones en atur, emprenedores i empreses
La proposta atendrà especialment al col·lectiu de joves i a les persones majors de 50 anys


La Regidoria de Promoció Econòmica ha editat l’agenda ‘Banc d’Oportunitats’ que recull totes les accions que es duran a terme en l’àmbit de la promoció econòmica i l’ocupació durant aquest 2018 i també facilita telèfons i adreces d’interès.

Acompanyament juvenilL'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt executarà aquest 2018 un nou pla d'actuació per ajudar a la creació d'ocupació i millorar l'emprenedoria. En aquest sentit, la Regidoria de Promoció Econòmica ha editat l'agenda ‘Banc d'Oportunitats' que conté el recull d'accions que es portaran a terme entre els mesos de gener i desembre amb l'objectiu de donar suport i atendre persones en atur, emprenedores i empreses.

El projecte es divideix en dos eixos principals. El primer és donar suport a les persones emprenedores i les empreses principalment aquelles que generin feina. El segon és atendre les persones en atur, sent els col·lectius prioritaris el de joves i el format per les persones majors de 50 anys. La decisió d'atendre a persones d'aquests col·lectius és degut a què presenten més dificultats d'inserció laboral.

Entre les actuacions previstes, destaca la posada en marxa de plans d'ocupació propis, com el de la Brigada Jove, que s'afegiran als programes subvencionats per al Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona o el Consell Comarcal del Maresme, que permetran la contractació de persones en atur desenvolupant actuacions en benefici del conjunt del municipi. L'agenda d'actuacions també contempla cursos, sessions informatives, col·loquis o accions d'acompanyament.

L'agenda ‘Banc d´Oportunitats' s'ha fet arribar a totes les llars del municipi i també està disponible en format PDF al web municipal i en format paper a l'OAC i al Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.


Agenda promoció Econòmica i Ocupació 2018

Agenda promoció Econòmica i Ocupació 2018

Fitxer: AGENDA_PROMOCIO_ECONOMICA_I_OCUPACIO__2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 201,93 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.01.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^